Huis Isoleren: Nu Tot 70% subsidie in Den Haag

Wilt u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente. U kunt uw subsidieaanvraag indienen tot 31 december 2020. Voor deze subsidie is een budget beschikbaar van totaal € 500.000. Als het subsidiebudget op is, sluit de regeling en kunt u geen aanvragen meer indienen. De gemeente vergoed tot maximaal € 12,50 per vierkante meter met of 50% van de totale kosten indien die lager zijn dan € 25,00.

Daarnaast kunt u ook in aanmerking komen voor een subsidie van het Rijk. De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. De overheid heeft een budget van € 84 miljoen ter beschikking. Deze regeling is voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie (en/of bodemisolatie) en hoogrendementsglas. Zo kunt u voor dakisolatie € 20,00 subsidie krijgen per vierkante meter bovenop de subsidie die door de Gemeente Den Haag verstrekt wordt.

Dakisolatie met PIR

Door bijvoorbeeld het dak te isoleren kunt u dus opgeteld tot wel 70% van de kosten (materiaal en arbeidsloon) vergoed krijgen. Isoleren heeft veel zin, zo kan een dakisolatie alleen al zorg dragen voor een lagere gasrekening van € 750,00 per jaar. Door de subsidie heb je de kosten voor isolatie er al binnen 2 jaar uit en daarna is elk geïsoleerd jaar pure kostenbesparing op de gasrekening.

BORwerk is ervaren met het isoleren van daken, binnenzijde gevels, vloerisolatie en glasisolatie en kan geheel volgens de subsidie-eisen de werkzaamheden uitvoeren en de subsidie voor u aanvragen. De subsidie-eisen zijn heel specifiek, bijvoorbeeld dient er voor een dakisolatie minimaal 14 centimeter dikke isolatie te worden gebruikt. Wees er snel bij voordat de subsidiepotten op zijn! Wees er dus snel bij en neem contact op met BORwerk.