Onze Partners

Samenwerking werkt!

BORwerk werkt samen met een aantal preffered partners zodat onze klanten niet zelf op zoek hoeven naar een architect, verlichtingsdeskundige, binnenhuis architect, constructeur, keukenontwerper of andere specialist.

Vanuit perspectief, bekwaam en bevlogen

MCK architectuur, een architectenbureau te Delft die zich niet beperkt tot één segment binnen de architectuur. Zij houden zich bezig met Nieuwbouw, Renovatie en Transformatie vraagstukken. Vanaf de initiatief fase tot aan de realisatie en het gebruik. Voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

 
BORwerk De Speyk
De Speyk door MCK Architectuur

Straight Interior Design legt de lat hoog, zowel in het ontwerp als in de afwerking.

Een fraai ontwerp wordt in hunvisie bepaald door een correcte maatvoering, eenvoud van vorm in harmonie met de ruimte. Met respect voor het pand creëren zij een identiteit die de sfeer uitstraalt die past bij de gebruikers, met aandacht voor detaillering, materiaalgebruik, authenticiteit en functionaliteit.

Straight Interior Design ontwerpt en creëert interieurs voor zowel particuliere (woningen, beleggingsobjecten) als zakelijke klanten. (kantoren, winkels, showrooms, etc). Straight Interieur Design ontwerpt niet alleen interieurs maar kan ook de uitvoering begeleiden.  Bijvoorbeeld bij het aankopen van meubelen, vloeren, raamdecoratie etc,  maar ook de bouwbegeleiding/renovatie van complete projecten.

Uitgevoerd ontwerp van Straight Interior Design

We Provide The Best Service In Industry

Add A Line That Tells Users How Easily They Can Get In Touch With You